Een éigen Tweede Huis hoeft
geen langgekoesterde droom te blijven!

In 'Droom van een Tweede Huis' op RTL4 maakt Corine Boon sportieve uitjes met de vakantiegangers en gaat Marco Budding met geïnteresseerde kopers op zoek naar de ideale vakantiewoning op de Droomparken die gelegen zijn in prachtige natuurgebieden.

Uitzendschema

Hieronder vind je het uitzendschema van Droom van een Tweede Huis seizoen voorjaar 2019 op RTL4:    

Droompark Bad Meersee

 Datum   Tijd 
Zaterdag 29 juni 16:30 uur   
Zondag 30 juni 12:20 uur

 

 

 

Elke zaterdag en zondag zijn er afleveringen van Droom van een Tweede huis op RTL4 te zien. Per weekend komt er een ander Droompark aan bod. Het Droompark dat in het betreffende weekend op televisie te zien is, organiseert tegelijkertijd haar zogeheten 'Inspiratiedagen'. Van 11.00 tot 17.00 uur ben je op dat park dan van harte welkom om vrijblijvend kennis maken met het aanbod huur- en verkoopaccommodaties én een kijkje achter de schermen nemen. Daarnaast is het mogelijk om zelfstandig over het park te lopen en een kijkje te nemen in de woningen of deel te nemen aan één van de activiteiten. Onze verhuurmedewerkers én accountmanagers staan tijdens de Inspiratiedagen voor je klaar en kunnen je voorzien van alle gewenste informatie.

Een aflevering van Droom van een Tweede Huis gemist, die je graag alsnog wilt zien? Geen probleem! Op RTL XL kunt u op uw gemak de afleveringen terug kijken. Klik hier.

Norbert Hakhoff
Aankoopadviseur
Droomparken

Meer weten over uw droomhuis

Neem gerust contact op met een van onze accountmanagers

Benieuwd of u uw droom van een tweede huis uit kunt laten uitkomen?
Accountmanagers, zoals Norbert, staan u graag te woord met al uw vragen. Of u een korte vraag heeft, of een uitgebreid advies van ons wilt ontvangen: neem geheel vrijblijvend contact op.

Stel uw vraag