Een éigen Tweede Huis hoeft
geen langgekoesterde droom te blijven!

In 'Droom van een Tweede Huis' op RTL4 maakt Corine Boon sportieve uitjes met de vakantiegangers op verschillende DroomParken.
Daarnaast gaat Marco Budding met geïnteresseerde kopers op zoek naar de ideale vakantiewoning in deze prachtige natuurgebieden.

Uitzendschema

Hieronder vindt u het uitzendschema. 

28 mei
  Hooge Veluwe
4 juni
  Beekbergen
11 juni
  Maasduinen
18 juni
  Geen uitzending
25 juni   Bad Hoophuizen
2 juli 
  De Zanding
9 juli
  Spaarnwoude
16 juli
  Molengroet
23 juli
  Bad Hoophuizen
30 juli   De Zanding
6 augustus   Bad Hulckesteijn

Elk weekend is er een ander Droompark te zien in de uitzending. De open dagen van dit voorjaar zijn ten einde gelopen, maar uiteraard bent u altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op één of meerdere park(en). Tevens is het mogelijk om een modelwoning van het vakantiehuis dat u op het oog heeft te bekijken. Maak hiervoor een afspraak met één van onze accountmanagers, door hier te klikken. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot uw eigen tweede huis.

Bent u benieuwd geworden naar ons programma of een specifieke uitzending en wilt u niet wachten? Of misschien één aflevering gemist? Geen probleem! Op RTL XL kunt u op uw gemak de afleveringen terug kijken. Klik hier.

Norbert Hakhoff
Aankoopadviseur
Droomparken

Meer weten over uw droomhuis

Neem gerust contact op een van onze aankoopadviseurs

Benieuwd of u uw droom van een tweede huis uit kunt laten uitkomen?
Adviseurs zoals Henk staan u graag te woord met al uw vragen. Of u een korte vraag heeft, of een uitgebreid advies van ons wilt ontvangen: neem geheel vrijblijvend contact op.

Stel uw vraag