Een éigen Tweede Huis hoeft
geen langgekoesterde droom te blijven!

In 'Droom van een Tweede Huis' op RTL4 maakt Corine Boon sportieve uitjes met de vakantiegangers en gaat Marco Budding met geïnteresseerde kopers op zoek naar de ideale vakantiewoning op de Droomparken die gelegen zijn in prachtige natuurgebieden.

Deze week op TV

Vanaf 23 maart 2019 kun je elke zaterdag en zondag kijken naar de uitzendingen van het programma Droom van een Tweede Huis. Per weekend komt er een ander Droompark aan bod. Presentatrice Corine Boon onderzoekt hoe gasten van het park hun vakantie invullen, wat er allemaal te doen is op het park en in de omgeving ervan en gaat Marco Budding samen op pad met geïnteresseerden die op zoek zijn naar een tweede woning.

Het Droompark dat in het betreffende weekend op televisie te zien is, organiseert tegelijkertijd open dagen.

In het uitzendschema kun je zien welk park wanneer op televisie te zien is. 

 

 

  

 

Geïnspireerd geraakt door de bijzondere woningen die te zien zijn tijdens de uitzending? Neem eens een kijkje in ons woningaanbod op onze website, wellicht ziet uw toekomstige éigen Tweede Huis ertussen! Onze accountmanagers vertellen u er graag meer over. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende afspraak.

 

   

Op de foto: presentatrice Corine Boon en Marco Budding van Droomparken

 

Norbert Hakhoff
Aankoopadviseur
Droomparken

Meer weten over uw droomhuis

Neem gerust contact op met een van onze accountmanagers

Benieuwd of u uw droom van een tweede huis uit kunt laten uitkomen?
Accountmanagers, zoals Norbert, staan u graag te woord met al uw vragen. Of u een korte vraag heeft, of een uitgebreid advies van ons wilt ontvangen: neem geheel vrijblijvend contact op.

Stel uw vraag