Een éigen Tweede Huis hoeft
geen langgekoesterde droom te blijven!

In 'Droom van een Tweede Huis' op RTL4 maakt Corine Boon sportieve uitjes met de vakantiegangers op verschillende DroomParken.
Daarnaast gaat Marco Budding met geïnteresseerde kopers op zoek naar de ideale vakantiewoning in deze prachtige natuurgebieden.

Deze week op TV

In de aflevering van dit weekend gaan we naar het landelijke, Noord-Hollandse Droompark Molengroet, dat op fietsafstand van steden als Alkmaar, Schagen en de badplaatsen Bergen en Schoorl ligt. 

De Nederlandse Diana en Griekse Marcos wonen samen in Zwitserland, maar willen nu eigenlijk ook wel een eigen plekje erbij in Nederland. De natuur in Zwitserland is prachtig, maar Diana mist af en toe toch ook wel de Nederlandse gezelligheid. De keuze is gevallen om op zoek te gaan naar een vakantiehuis op Droompark Molengroet; dit park is namelijk niet zo massaal, maar ook weer niet te klein. Daarnaast ligt het strand ook nog eens dichtbij. Diana denkt er wel de gezelligheid te vinden waar ze naar op zoek zijn. Marco staat hun bij in hun zoektocht.

 

  

 

Corine leert tijdens deze aflevering het Surinaamse stel André en Marthe kennen. Ze zijn nog niet zo lang geleden de trotse eigenaren geworden van een recreatiewoning op Droompark Molengroet. Het wordt zelfs hun eerste nacht dat ze samen in de woning gaan slapen. De woning en de spullen, waaronder de BBQ, moeten dus nog ingewijd worden. Corine is door André en Marthe dan ook uitgenodigd om 's avonds met hun te gaan barbecuen. 

Naast het recreëren in een vakantiewoning is het ook mogelijk om te kamperen op het park. Zo staan Diana en Joost, met hun twee kinderen Rox en Lotte, met hun caravan op het kampeerterrein van het park. Corine spreekt hun over hun belevingen op het park en gaat met hun erop uit naar het strand bij Egmond.

Bent u benieuwd wat er nog meer te doen is in de omgeving van DroomPark Molengroet? Kijk dan op www.droomparken.nl/molengroet/omgeving en ontdek het zelf!

Geïnspireerd geraakt door de bijzondere woningen op DroomPark Molengroet? Neem dan snel een kijkje in ons woningaanbod voor misschien wel uw éigen Tweede Huis!

Droom van een Tweede Huis is iedere zondag rond 12.15 uur te zien.

  

Norbert Hakhoff
Aankoopadviseur
Droomparken

Meer weten over uw droomhuis

Neem gerust contact op een van onze aankoopadviseurs

Benieuwd of u uw droom van een tweede huis uit kunt laten uitkomen?
Adviseurs zoals Henk staan u graag te woord met al uw vragen. Of u een korte vraag heeft, of een uitgebreid advies van ons wilt ontvangen: neem geheel vrijblijvend contact op.

Stel uw vraag